Panerad rödspätta med örtsås och syrlig palsternackssallad

Panerad fisk har alltid varit en favorit och i det här fallet blev det rödspätta som vi äter alldeles för sällan. Jag valde att enkelpanera den med vetemjöl. Det är ”lagom” till en plattfisk som rödspätta. Till torsk eller annan ”rejälare” fiskar så dubbelpanerar jag som regel.

Panerad rödspätta med skaldjursörtsås & syrlig palsternackssallad serverad med kokt potatis och naturell ruccolasallad.

Den panerade rödspättan serverades
med en ljuvlig örtsås,
kokt delikatesspotatis,
en mycket god palsternackssallad
samt ruccola!

Etiketter: , , , , , , .

About these ads

Ett svar

  1. [...] Om vi skulle göra huvudrätten till middag här hemma är det lite som den panerade rödspättan fast med örter i såsen och då skulle man skumma till såsen, servera råriven pepparrot på samt ångkokt sparris med [...]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggers like this: