Fika på Wayne´s coffee

Wayne´s coffe – gott fika runt om i Sverige.

När vi är på stan och om vi fikar så blir det på Wayne’s coffee – ett säkert kort helt enkelt. Vi vet vad vi får. Goda lattes och härliga bakverk.

Jag är helt galen i deras brownies. Plus för att det går att köpa en minibrownie – ifall man jag vill hålla igen på de söta eller ifall jag valt en kaka men ändå vill ha lite lite brownie. Annars är devil’s cake god, de stora kakorna. Hmm jag har för mig att de haft mintbrownie – som var super. Ehum  – jag vill ha receptet på den brownien. För jag har väldigt svårt för mörk choklad och kan inte tänka mig att prova mig fram hemma och stoppa i mörk choklad…

Upptäckte idag att det finns smaksatta lattes, t.ex med hasselnöt, vit choklad.

Enligt Wikipedia: Wayne’s Coffee är en svensk kaffebar och var den första i sitt slag i Skandinavien. Den första kaffebaren i kedjan öppnades på Kungsgatan i Stockholm 1994 och idag finns kedjan över hela Sverige och har etablerat sig i Finland, Estland, Ryssland och Polen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: