Nyår 2011

Brukar inte avge nyårslöften. Hmmm, har gjort det en gång tidigare som jag höll och fortfarande gör. Men sablars, efter gårdagens fylleslag och dagens bakfylla från helvetet är det dags att avlägga ett nyårslöfte:

Ät ordenligt innan alkohol intages, för helvete!

Inte heller saknades det mat på festen jag var på. Det var knytis och uppdukat fanns lammfiol som jag dock smakade på, hummersallad, tunnbrödrullssnittar, en generöst fat med olika ostar och många sorters ost samt päron.  Ja, det fanns mer – men jag missade det där med att äta som jag så ofta gör nu på sistone. Har verkligen ingen matlust, ingen hunger alls.

Rosédrinkarna gick ju ner och så även den katalanska rosa cavan & fan vet mer vad som slank ner…

I alla fall tog det närmare 1,5 dygn innan jag kunde äta igen och började året med Coca cola & ett par treo. Mina vinterskor är kvar på festen…och det säger väl det mesta.. Hej & hå!

Annons

5 svar

  1. Hej har besökt din blogg några ggr nu och den är trevlig att läsa! Sitter just nu på min iPhone och märker att du anpassat bloggen för mobil eller? Hur har du gjort det? Med vänlig hälsning, emma

    • Hej Emma & tack! Ah, det är ju jättebra att den är anpassad för iPhone. Det visste jag inte. Smidigt ifall du skulle hitta något du vill laga att kunna checka i affären 🙂 Jag har inte gjort någon anpassning, så det är WordPress där bloggen ligger som tänkt till.

      • Men om du själv har en blogg och skulle vilja anpassa den så görs det i css, dvs stilmallar som styr hur information visas för t.ex vanlig dator, mobiltelefon, iPhone, för utskrift m.m. En webbsida kan ha flera stilmallar, en för mobiltelefon, en för utskrifter osv.

  2. Fniss, fniss!
    Hoppas du mår bättre nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: