Julen firades på landet, lugnt & mysigt. Det enda som saknades var ett snötäckt landskap.
På vårt julbord dukades det fram:
Toast med ägg, skagenröra och stenbitsrom
3 sorters sill: inlagd sill, senapssill, skärgårdssill
Rökt lax
Gravad lax
Gravlaxsås
Julskinka
Söt grovkornig senap
Kalvsylta
Leverpastej
Ägghalvor
Kokt potatis
Köttbullar
Prinskorv
Julkorv
Rödbetssallad
Janssons frestelse
Vörtbröd
Till det serverades julmust & vin. Därefter följde julklappsutdelning, sällskapsspel, mys och film…
Filed under: Jul, Menyer | Tagged: 2011, jul, julafton, julbord, julmat, julrecept, mat, middag, recept |
Mmm… härligt julbord! 🙂
Ja det var mumsi mums 😀
Låter underbart!
För egen del tillbringades julen också på landet, i Västergötland, hos min mamma. Julmaten på julaftonen avnjöts hos bror och svägerska, i den stora metropolen Skarstad! Och med tanke på svägerskans matlagningskonst, så kan jag ju säga att jag verkligen NJÖT i fulla drag av allt som dukats upp.
Skönt att din jul var lika lyckad som min och en riktigt God Fortsättning på det nya året!
Hej Yvonne! 🙂 Jag har inte bloggat på sistone, ej heller tittat in här.
Ah underbart att höra att du också hade en härlig jul. Har ju helt missat metropolen Skarstad!!
God fortsättning önskar jag dig med & att vi snart ser till att få ihop en tjejmiddag.
Kram kram på dig!