Kaneltoast

Kaneltoast – rostat bröd med mycket smör samt farinsocker & kanel

När sockersuget satte in..fanns ingen tid för att baka kanelbullar. Substitut? Tänka tänka. Ja, blev hur bra som helst om inte bättre och jävligt snabbt. Orkade inte laga fattiga riddare och fan det här blev bättre. Ingen risk för för blött bröd inte. Kommer bli ett stående inslag till sockriga helgfrukostar i sängen och helst med en stor caffe latte om ekonomin tillåter en liten mokabryggare snart…

1 toast

Ingredienser
1 skiva vitt rostbröd
stor klick Bregott eller smör
farinsocker, efter smak
kanel, efter smak

Beskrivning
Rosta brödet mer än gyllene. Bred med smör och pudra över socker & kanel efter smak. Mumsa!!

Annons

3 svar

  1. Låter smarrigt!

  2. Så spännande med kaneltoast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: