Stage

Stage – kvarterskrog på söder med enkel krogmat.

Mysig restaurang på hörnet av Långholmsgatan. Inte det bästa läget och bättre inne än jag kunde tro. Min fina väninna var på hembesök från Grekland igen och sist jag var ute och åt var nog med henne senast. Idag efter vi skrivit kontrakt mötte vi upp hennes mamma med fästman samt sen två vänner och åt tillsammans på Stage.

Menyn var enkel, inget revolutionerande spännande, och ganska billig. Jag valde en Bookmaker toast. Den var riktig bra då jag fullkomligt älskar pepparrot och det var rikligt med pepparrot. Köttet var en utmaning att tugga, kindknotorna kan ha blivit synligare efter den måltiden. Men i alla fall då jag skriver nu efterråt hoppas jag att jag kommer i håg vad som var i för jag vill absolut laga en sådan själv hemma med ett bättre kött. Så det var en typ av toast, rostbröd helt enkelt med en skiva nötkött och råriven pepparrot, tomat, dijonsenap, någon typ av dressing. Hmm, men vad var det mer? Till serverades potatishalvor och jag tror jag fick bearnaisesås i en lite skål. Ja det var gott till potatishalvorna förstås. Alla blev mätta och vi blev bjudna. Så himla rart! ❤

Bäst var sällskapet som var i särklass och så himla roligt att träffa mamma Britta också som jag inte träffat sedan tonåren. Efterråt blev det ost och kex hos fästmannen i grannkvarteren till det en del rödvin, något glas x och bubblande fin champagne. En mysdag och en toppenkväll och min första natt i lägenheten jag ska hyra.

Andra inlägg om restaurangbesök: Restaurangbesök.

Annons

2 svar

  1. Mmmm, plötsligt blev jag sugen på bookmaker toast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: