Matmagasinet

Matmagasinet – lunchrestaurang i Häggvik, Sollentuna.

En liten lunchrestaurang med 5 rätter att välja på dagligen, varav 2 husman, en soppa, en pastarätt och nästan alla dagar en fiskrätt. på menyn. Möjlighet att köpa lunchkort till bra pris.

Min andraintervju på ett intressant företag blev en lunchintervju med den som skulle kunna bli mina nya närmaste kollega. Vi åt lunch på Matmagasinet i området. Vi hade svårt att välja mellan schnitzel fylld med bacon lök och senap eller skaldjurssoppan.

MENY

Lax och skaldjurssoppa med aioli.

***

Vi valde båda två lax- och skaldjursoppan med aioli. Soppan lades upp på riktigt stora fina djupa tallrikar med en stor laxbit i botten. Den var hur god som helst med hummersmak och små räkor i och helt säkert var det riktig grädde i. Till det ingick dryck, nybakat varmt bröd, sallad och kaffe med kaka efter maten.

Maten var supergod och mitt lunchsällskap supertrevligt. Efter lunchen tog vi med oss kaffe ut och tog en liten promenad på kanske höstens sista soliga varma dag. Därefter visade hon mig hur hon arbetar och vi pratade en del om verksamheten. Toppenlunch & en mycket avslappnad givande mer praktisk intervju. Skulle bli en toppenkollega är jag helt övertygad om, engagerad, strukturerad, tydlig och dessutom jäkligt trevlig och rolig.

Andra inlägg om restaurangbesök: Restaurangbesök.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.