Fiskburgare – Euroshoppers orangea fiskpinnar i småfranska med sallad & sånt samt massor med gurkmajonäs.
En rätt i min nya anpassade ”matlagning” som innefattar trista billiga ingredienser och så lite användning av ett kök som möjligt, bara en platta och eventuellt mikron. Har totalt ledsnat på mitt lilla kassa ”kök” och äter annars mest knäckebrödsmackor med kaviar. Och inte då rysk sådan…
Blev sugen på fiskburgare inne på McDonalds igår, men tyckte det var för dyrt för studentekonomin så idag blev det till att göra egna. Tänker inte ens vända på förpackningen av Euroshoppers fiskpinnar och läsa vad de innehåller. Fy fan. Men resultat blev förvånansvärt gott och kanske mest för att jag var rejält hungrig eller för att det var variation från de andra middagarna bestående av knäckebrödsmackor, dajm eller mums-mums.
Ingredienser
1 st småfranska eller en halva
3 st fiskpinnar
2 blad isbergssallad
2 skivor tomat
4-6 skivor zucchini, osthyvlade
2 skivor gul lök
gurkmajonäs efter smak
salt & peppar
Beskrivning
Smält smör i en stekpanna och stek fiskpinnarna. Vänd dem bara en gång annars fastnar de små rackarna.
Dela småfranskan och montera burgaren.
Filed under: Amerikanskt, Fisk | Tagged: burgare, fast food, Fisk, fiskburgare, fiskpinnar, fiskrätter, lättlagat, mat, recept, studentmat |
Kommentera