Lucia

Luciatåg

Glögg, lussekatter och pepparkakor hör Lucia till. Om jag inte haft gasugn hade jag bakat inför Lucia, då jag älskar lussekatter och särskilt saffransgalette! Annars tycker jag allt med saffran passar fint under December.

Arkitektur- & Designcentrum kan den årliga pepparkakshusutställningen beskådas fram till 5:e januari. I år är temat framtidsformer. 60 spänn i entré och fri entré på fredagar mellan 16-18. Jag älskar att baka pepparkakor i alla dess former och samlar på formar. Härom året bakade en väninna jättefina i form av kläder och skor som hon skurit ut själv. Här kommer jag att shoppa fler formar senare: Roligare bakning och på Formina.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: