Josefinas

Josefinas – restaurang ute på Djurgården med underbart läge med enorm uteservering vid vattnet.

Krogen ska tydligen vara döpt efter den drottning som öppnade ön för allmänheten. Josefinas underbara uteservering är väl det som lockar under sommaren. Plus för att det finns rikligt med värmepelare till kvällen,  tygtak samt filtar. Maten är okej, men dyr och de verkar sakna rutiner för hantera ett större sällskap restauranggäster.

När en av våra vänner fyllde år bokades bord på Josefinas. Vi var runt 20 personer och Emma som alltid fixar & donar kollade upp med restaurangen hur de ville ha det med beställningar av mat och så, ifall vi skulle förbeställa när vi var så många. Det behövdes inte. Senare ringde hon för att verifiera och då behövdes förbeställningar. Däremellan var det svårt att komma fram till rätt person. I alla fall, rockad och alla fick maila henne sitt middagsval som vidarebefordrades till restaurangen. Det var väl ytterligare ett par svängar.

Väl där blev det direkt problem. Tydligen skulle vi valt eller fått en specialmeny säger de på plats. E drar hela händelsförloppet om kommunikationen fram och tillbaka med Josefinas. De har inte kvar förbeställningen. Lite småsurt tar så småningom servitrisen emot beställningarna. Under all kritik!! Jag anser att det hela var mycket oprofessionellt av restaurang Josefina. De saknar uppenbarligen tydliga rutiner för sådant här som ändå tillhör deras kärnverksamhet.

I alla fall hade vi det mycket trevligt trots det. Maten var uppskattad. God enligt mig, men inget särskilt. Mat som alla kan tycka om och det var väl bra det när vi var så många. Man kombinerar själv ihop kött, sås och tillbehör från menyn. Dock möttes vegetarianerna med lite oförstående när de inte var intresserade av den enda vegetariska rätten. Slutligen fick de som de tidigare tänkt plocka ihop tillbehör till en måltid. Det vill jag också tillägga att de är fan inte kräsna och det är aldrig några som helst problem när vi är många och ska fixa middag. Inte ens vid nyårsmiddagen med tre rätter var det något problem. Så uselt av restaurangen.

Men sällskapet var underbart, födelsedagsbarnet mycket överraskad & nöjd, uteservering & vädret helt underbart. Men vi kommer inte välja den här restaurangen igen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: