Veckomeny vecka 1

Slötittade på TV då inte mycket annat gått att göra, då min värk i axeln ner i armen hindrat mig från att göra rätt mycket, t.ex att använda datorn och då också att studera. Såg Det goda livet med Hugh Fearnley där pannkakor gräddades, fylldes, veks ihop till halvmånar och dubbelpanerades för att sedan friterades. Hugh Fearnleys recept. Blev hur sugen som helst på att göra så själv. Men orkade inte mer än att steka ett gäng små pannkakor att mumsa kalla.

Kollade sedan på Hugh Fearl receptsida på channel 4 och fastnade för Panzanella, fried hallouni salad, Chorizo meatballs, Mussels with cider, Roast vanilla plums on toast, Roast lamb with lemon and apricots.

Var över hos en väninna och hade typ filmmaraton med middagar bestående av färdiglagad mat. En stenungspizza, vegitarisk som var ovanlig god och sedan en ännu bättre färdigrätt i form av pasta som var helt suveränt god… Det var tortellini med svampfyllning av kalr-johanssvamp, kantareller & svart trumpetsvamp samt ricotta i tomatsås från gooh! Gooh är ett samarbete mellan Lantmännen och Operakällaren.

Mysig avslutning av veckan och middag här på ena kvarterskrogen i form av pasta. Gott och lätt att äta då rätten inte krävde att jag behövde ta i med kniven när jag skar…vilket varit nästan omöjligt p.g.a smärta.

Middagar
Ostsnitzel med bearnaisesås och råstekt potatis, broccoli
Pasta med frikadeller

Pannkakor
Pizza Vegetale
Säsongen Tortellini, tortellini med karl-johansvamp

Canneloni fyllda med ricotta & spenat i tomatsås

Fler veckomenyer!

Follow matorama

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: