Nyår firas med Yvonne, Carina och Nico. Mysigt i goda vänners lag med god mat och dryck. I glasen ett italienskt rödvin, Casa Vinironia Appassimento Edizione Oro, som på Systembolaget matchas till just Oxfile Provençale. Det var förstås en ren slump då vinet valdes för att vi tyckte om det sist vi drack det på kräftskivan. Till huvudrätten åt vi en blandsallad av huvudsallad, lite rödlök, skalad gurka i bitar, tomat och avocado med ett par stänk citron & lite olivolja samt riven parmesan bredvid som salladsströssel. Sangria fick sig en skjuts med vaniljvodka – mums!
MENY
Fördrink
Sangria med citrusfrukter & en slurk vaniljvodka
***
Huvudrätt
Oxfilé Provençale med blandsallad
***
Efterrätt
Panna cotta med rubinsås
***
Filed under: Menyer, Nyår | Tagged: festmeny, mat, meny, nyår, nyårsmat, nyårsmeny, nyårsmiddag, recept |
Det var verkligen en god middag i trevligt sällskap! 🙂 ❤
Kram Carina