Middagar
Stekt falukorv med fullkornspasta, tomat- & löksallad, romansallad
Grillade fläskkarrékotletter med limewokad spenat, champinjoner och grön sparris
Chili con carne, grönsallad, vitt bröd
Kyckling i ugn med rostade grönsaker (morot, palsternacka, vitlök i klyftor, citronklyftor, lök, paprika) & eventuellt myntapesto
Stekt ryggbiff med risotto, smörstekta kantareller, ekbladssallad och ugnsbakade körsbärstomater på kvist
Lamm pasticada med gnocchi och citronmarmelad
Skinkinlindade risottoknyten med ruccola, pesto på soltorkad tomat
Kyckling salsa verde med färsk pasta, sallad
Hamburgare med ciabatta, sallad, tomat, lök, dijonsenap och citronmajonnäs
Dillkött på kalv med kokt potatis och smörgåsgurka
Panerad gösfilé, kokt potatis, vinsås och kokt grön sparris
Ceasarsallad
Marulksknyten med parmaskinka och timjan, potatismos, ugnssteka körsbärstomater
Lunch
Bacon, prinskorvar med äggröra
Pastasallad med fårost, soltorkad tomat, kapris, röd lök
Rester
Texas
Filed under: Veckomenyer | Tagged: mat, matförslag, matsedel, meny, middagsförslag, middagstips, recept, veckomatsedel, veckomeny |
Kommentera