Veckomeny vecka 6

En riktig gourmetmiddag en måndagkväll sedan en del mat med något långsammare kolhydrater.

Middagar
Middag på Restaurangen SMAK
Stekt fläskkarré, halstrad halloumi, sallad på ruccola, sockerärtor, avocado
Dinkelvetesallad med fläskkarré, rödbetor, fårost, ruccola & rostade pinjenötter
Kycklinglår i buljong med basmatiris alternativt blandad sallad
Hamburgare med bröd samt klassiska tillbehör alternativt grön blandad sallas
Wallenbergare, potatismos alternativt blomkålsmos, gröna ärtor, Ullas lingonsylt
Indisk biffgryta med basmatiris alternativt lättstekt ryggbiff med grön sallad

Efterrätter
Italiensk melonglas alternativt fruktsallad

God sallad på en bädd av ruccola: tunnt skivad blekselleri, tvärskivade sugar beans, ett par skivor mozzarella och avocado. Salta, peppra, pressa över lite citron och ringla över olivolja. Klipp parmaskinka i tunna skivor och sprinkla över.

Några av veckans rätter.

Etiketter: , , , , , , .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: