Veckomeny vecka 36

Nu när studierna börjat igen har maten tappat fokus helt… Jag måste börja laga så att jag har lunch till dagen efter, men tycker att det är så trist. Det har blivit en del smörgåsluncher och det är egentligen inget för mig… Bröd – vad är det för lunch..?

På speltisdagen blev det middag på O’Learys för en gångs skull och portionen jag fick var dubbelt så stor mot vad jag kan äta. Kanske jag föredrar nachos som förrätt, lite att dippa och knapra på.. Sedan följde spel och rosévin som vanligt. Dagen efter blev det första besöket för terminen på kårpuben med lasagne och lite för mycket rödvin och något parti Uno eller två. Schysst att de lagar lasagnen själva och använt färska lasagneplattor..! Dagen efter var jag inte så sugen på att laga mat, men mandelpotatis är så underbart gott som det är…så jag åt upp dem med smör innan jag hann göra en potatissallad av dem.

I helgen lagade jag ett lass grönsaker med röd curry och sen är det bara tillsätta kött, fisk eller annat och äta som lunch. Grönsakerna blir inte lika goda att värma upp, men bättre än att äta smörgås som lunch.

Middagar
Spaghetti med splittrad tomatpesto.
Nachos Mexicana …, O’Learys
Lasagne, Foo bar
Mandelpotatis med löksmör
Chips- & filmkväll
Biff med röd curry, basmatiris

Splittrad tomatpesto? Jo alla ingredienserna men ej ihopmosade.

spaghetti med splittrad tomatpestoBiff med röd curry

Etiketter: , , , , , , .

Annons

2 svar

  1. Vilken kul blogg! Måste spara i mina favoriter! =)
    Älskar leopardprickarna!

  2. Åh, tack så mycket Jenny! Det var roligt att höra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: