Veckomeny vecka 12

En oinspirerad matvecka.

I matprogrammet Mästerkockarna lagades fondantpotatis i mindre kuber. Läckert!

I matprogrammet Halv åtta hos mig bjöds det på kulpotatis till köttet. Det var gjorda med ett kuljärn och blev så små och söta som sedan kokades på vanligt sätt.

Såg masterchef där omelett tillagades genom att den friterades i en stor wokpanna. Cool. Sen fylldes den och skars i små stubbar.. Verkade så mumsigt.

Fredagslunch i Sollentuna med en gammal kollega. Så kul!

Verkar som om jag ledsnat på kött & fisk, överhuvudtaget allt med mycket protein. Konstigt! Känner mig bara illamående av tanken. Inet bra.

Middagar
Kött- & champinjongryta med japansk smak, basmatiris

Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor
Tagliatelle med kall tonfiskröra & lättkokta ägg

Köttfärsbiffar med champinjonsås, kokt potatis
Majssoppa med Piment d’Espelette

Lunch
Laxpasta, Forno Romano, Sollentuna centrum

Fler veckomenyer!

Follow matorama

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: