En oinspirerad matvecka.
I matprogrammet Mästerkockarna lagades fondantpotatis i mindre kuber. Läckert!
I matprogrammet Halv åtta hos mig bjöds det på kulpotatis till köttet. Det var gjorda med ett kuljärn och blev så små och söta som sedan kokades på vanligt sätt.
Såg masterchef där omelett tillagades genom att den friterades i en stor wokpanna. Cool. Sen fylldes den och skars i små stubbar.. Verkade så mumsigt.
Fredagslunch i Sollentuna med en gammal kollega. Så kul!
Verkar som om jag ledsnat på kött & fisk, överhuvudtaget allt med mycket protein. Konstigt! Känner mig bara illamående av tanken. Inet bra.
Middagar
Kött- & champinjongryta med japansk smak, basmatiris
—
Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor
Tagliatelle med kall tonfiskröra & lättkokta ägg
—
Köttfärsbiffar med champinjonsås, kokt potatis
Majssoppa med Piment d’Espelette
Lunch
Laxpasta, Forno Romano, Sollentuna centrum
Fler veckomenyer!
Filed under: Veckomenyer | Tagged: mat, matförslag, matsedel, meny, middagsförslag, middagstips, recept, veckomatsedel, veckomeny |
Kommentera