Mitt första smakprov någonsin levererat!

Jag har fått smakprov från Spendrups på deras dryck xubi som ska nylanseras. Känns lite som julafton att få någonting bara sådär..!! Blev så överraskad och glad!  Tack..! Som student blir det inte mycket extra i tillvaron..

Xubi ska bestå av 70% fruktjuice och resten kolsyrat vatten och inga som helst sötningsmedel. Låter ju jäkligt bra! Jag gillar mineralvatten med smak, men har sparat in på den kostnaden som student.  I alla fall ska den ena smaka mango, äpple & rooibos och den andra vattenmelon & jordgubb. Tror mest på den senare med rätt smaker för mig och helt rätt nu till sommaren.

Jag har ställt in dem i kylen och ska ta med dem till en väninna för provsmakning. Riligare att få provsmaka tillsammans och hon gillar fruktiga, lite nyttigare grejer.

Sen när den lanseras kan alla få varsitt smakprov genom att trycka gilla på Facebook och vips skickas en värdekupong till mobiltelefonen som kan löses in på Pressbyrån eller 7eleven. Schysst att greppa en gratis på väg till stranden… Än är inte sidan uppe. Men kommer nog inom kort:  http://www.facebook.com/xubi.

Åh, om jag fick önska skulle jag vilja ha en aloe vero dryck också..!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: