Forno Romano i Kista

Forno Romano – vedugnspizzor i Kista foodcourt.

Efter ännu en utflykt förbi Smycka igår blev det middag i Kista foodcourt. Trots att jag varit där åtskilliga gånger har jag aldrig ätit på Forno Romano. Forno Romano serverar pasta och olika vedugnspizzor. Vi äter sällan pizza ändå…

Jag valde pizza napoletana – en av de godaste sorterna med härliga saltiga sardeller och oliver. På Forno Romano dessutom med riktig mozzarella på. Plus för det och för att det var ordentligt med fina sardeller samt svarta oliver med kärnorna kvar! Den var riktig god. Men det som slår mig är att lägsta nivån på pizzor i Italien är otroligt hög. Så trots att pizzan på Forno Romano var just riktigt god – så hmmm höll den inte italiensk nivå. Lite för klen tomatsås.

Åh, vad jag längtar tillbaka till Italien..

Jonas åt indiskt från Little India, kyckling i curry med naan-bröd. Hyffsat gott, men blev inte mätt. Men min pizza var mer än nog för mig, så vi blev båda ordentligt mätta. Ganska trist ändå att inte bli mätt….på en middag…

Etiketter: , , , , , , , .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: