Konjakslingon

Konjakslingon – rårörda lingon med en skvätt konjak som får stå till sig helst över natten.

Jag serverar konjakslingon till älgfärsbullar, pannbiff eller liknande. Det är roligt med variation på lingonen och i det här fallet en vuxen variant. Jag gillar det syrliga, men skulle ta den större mängden socker om jag inte va själv. En smqaksak helt enkelt.

4 portioner

Ingredienser
2 dl lingon
4-6 tsk strösocker
2 tsk konjak

Beskrivning
Blanda alla ingredienser i en bunke. Låt lingonblandningen stå övertäckt över natten i rumstempertur om de är frysta och i kylskåp ifall de är färska.

Etiketter: , , , , , , .

Annonser

2 svar

  1. […] Konjakslingon […]

  2. […] Konjakslingon […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: