Veckomeny vecka 8

Veckan började med att en av mina bästa väninnor var på hembesök från Grekland..! Vi träffades och käkade middag på Östgötakällaren tillsammans med en av hennes väninnor. Sedan anslöt en vän från tonåren och kvällen fortsatte på Malmens lilla hotellbar och avslutades med öl, champagne, Tequila & Strega på Kvarnen… Hej & hå – mycket kul.

Dagen efter blev betydligt lugnare med lunch av Coca Cola & Treo.

Delade en middag i Kista foodcourt med bland annat Fire goong – tigerräckor i chilipasta panang & kokosmjölk som är min favoriträtt i hela food courten. Så goda..!! En av de andra rätterna var Yum yum Seafood – musslor, räkor, bläckfisk i Yum smak, stark, syrlig och söt. Bläckfiskbitarna var skurna som vackra kottar. Gott!

På fredagen började vi vårt sportlov och åkte ut till en vänninas landställe med ett middagsstopp på McDonald´s. Härliga Americatema de har ”Great Tastes of America”! Vi mumsade veckans som var Chicagos Star och som var kryddigare än deras vanliga burgare och med bacon. Älskar bacon på hamburgare. Smakade Cheesy Sombreros och de var underbara. Friterad ost kanske är bland det godaste som finns. Var nästan beroende av deras friterade ostbollar med jalapenõ för några år sedan. Det blev en och annan påse på vägen hem på den tiden som mellanmål. Under kvällen och maratonnatten sippades kanske för många Pink sugars.

Middagar
Hamburgertallrik, Östgötakällaren
Skinksmörgås i BLT-stil
Skinksmörgås i BLT-stil
4 rätter, Pong Asian Tapas, Kista foodcourt
Chicago Star, McDonald´s

Laxig potatisgratäng med pepparrot

Fler veckomenyer!

Follow matorama

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: