Knäckebrödsmacka med tonfisk, jalapeno, lök & äpple.
När man inte orkar laga mat…matiga mackor…och knäckebröd är det enda bröd som alltid finns hemma.
5 st
Ingredienser
5 st kräckebrödskivor
bregott
1 burk tonfisk i olja
jalapeno topping, från Santa Maria
1 st gul lök, tunt skivad
0,5 st grönt äpple, Granny Smith, skalat & tunt skivat
salt & peppar
Beskrivning
Bred knäckebröden med smör. Lägg på tonfisk på bröden och fördela samt tryck till med en gaffel. Lägg på skivor av lök och äpple. Salta och peppra. Ringla över jalapenotopping.
Filed under: Smårätter, Smörgåsar | Tagged: jalapeno topping, knäckbrödsmacka, knäckebrödsmackor, macka, mackor, mat, matiga mackor, recept, smörgås, smörgåsar, Tonfisk, tonfiskmacka, tonfiskmackor |
Kommentera