Veckomeny vecka 43

Började veckan med quesadilla och ett första yogapass. Blev faktiskt så himla hungrig efteråt så jag var tvungen att ta en tallrik spaghetti Bolognese. Nja, middagen innan var rätt liten…för den blev för kort inpå yogan.. Speltisdag med sedvanlig gemensam middag i Kista Foodcourt. Tyckte mix veg var mer flottig än vanligt, på ett negativt sätt. Därefter följde poker, chicago och mängder av rosé. Lika kul som vanligt. Åt en sen lunch med studiekamraterna i Kista foodcourt för att senare slinka ner på kårpuben. Blev det någon middag den här onsdagen? Nej. Eller nja, för väl hemma riktigt sent på natten kokade jag spaghetti och värmde rester av köttfärssåsen och åt innan jag somnade.

Hade ingen matlust alls i torsdags och tvingade i mig spaghetti och falukorv mitt i natten…

Vi firade Eriks födelsedag i förskott med en överraskningsmiddag som vi lagade tillsammans. Det blev en god sparrisrisotto med bräckt lufttorkad skinka och sallad samt hembakad focaccia och en hel del rosévin. Men vad svårt det är att laga mat till många personer. Jag har knappt någon simultankapacitet, så får jag också ett glas vin i handen och någon som pratar med mig blir det riktigt knepigt att lyckas… Senare följde ostbricka med rödvin. Det blev  Brie, Camembert, Roquefort och en dansk gräddädel, crostini, olika kex och stora goda gröna vindruvor. Mmm gott!

Ofokuserat tentaplugg i helgen med tillhörande trist mat.. Skönt med mat i frysen att ta fram.

Till helgen är det Halloween och är det något jag gillar är det pumpasoppa. Tänka prova en ny variant med lite rotsaker i och chorizo och kanske gör det där pumpasmöret som jag glömt bort att testa eller en pumpamarmelad med vanilj och Amaretto…Annat gott med pumpa är pumpabröd som jag tyvärr inte kan baka när jag inte har ugn, Nonna Ivanas underbara pumpapaj med Mortadella för mig som älskar Mortadella och ugnsstekt pumpa med salvia & kanel som tillbehör.

Middagar
Quesadilla med majs och köttfärssås
Mix Veg, Freddys kebab, Kista foodcourt
Inget
Spaghetti med falukorv
Sparrisrisotto med bräckt prosciutto, fårostsallad, focaccia
Spaghetti med falukorv
Korv Stroganoff med ris

Lunch att nämna
Gyrostallrik, Grekiskt Kök, Kista foodcourt

Etiketter: , , , , , , .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: