Parmesansmör

Parmesansmör – vispat smör smaksatt med finriven parmesan.

Parmesansmör är gott på bröd, särskilt nybakat. Vi åt det på pumpabröd. Det var saltigt och mycket gott! Funkar nog fint på nykokt färsk grön sparris…

Ingredienser
50 g smör, rumstempererat
1 dl parmesan, finriven

Beskrivning
Blanda smör och parmesan. Vispa upp smöret så att det blir ljust och luftigt. Klicka upp i liten skål.

Servera!

parmesansmor

Annons

2 svar

  1. […] saftigt. Jag tycker om bröd med lite syra och brukar gör en snabbvariant på surdeg. Gott med parmesansmör […]

  2. […] med rostad mandel Paprikasås, gul Paprikasås på grillad paprika Parmainlindad laxfilé Parmesansmör Passionsfruktsbrûlée Penne Romana Piccata med paprikaris & örtsås Pizza Pommes frites i ugn […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: