Restaurangrea

Restaurangrea, kan det bli bättre? Knappast.

Halva priset på maten fram till 1:a mars. Och inte på vilka restauranger som helst utan på Smak, Fredsgatan 12, Le Rouge och Kungsholmen. Toppen..! Jag kastade mig på bokningen som smidigt nog är online. En bokning för lilla familjen på Le Rouge som vi aldrig besökt men som vi varit lite nyfikna på ett tag. Smak är en gammal favorit och senast vi var där var var det en julklapp som Erik önskat sig. Första gången jag provade oxkind som var förvånande gott. Dessförinnan har vi varit med hela Jonas familj och ätit gott. Smak var en av de första restaurangerna som Jonas bjöd ut mig på när vi träffades för ungefär 8 år sedan och då hette den Restaurangen restaurangen. Nu bokade jag in en middag där på tu man hand…och det blir nog en 7-rätters den här gången. Mysigt..!! Kungsholmen var redan bokat för vår 8-års dag.

Vi älskar att gå ut och äta..! Helt perfekt nu under januari och februari som är de månader som är deprimerande kalla, gråa och allmänt trista. Men nu finns de en del att se fram emot. Mer sånt…! Mer guldkant på tillvaron önskas.

Hoppas Esperanto och LUX hoppar på med restaurangrea under mars-april, och Per Lei under maj där vi åt vår 7-årsmiddag förra året, Operakällaren under juni och där är det definitivt desserterna som lockar efter att då och då dreglat över desserter på Daniels blogg. Under sommaren önskar vi halva priset på Kyrkbyns Kök & Matsal i Luleå där vi åt förra sommaren och på Grill som det var alltför länge sedan vi besökte. Mmm, där åt jag en gång pilgrimsmusslor till förrätt som jag fick grilla själv vid bordet. Men, sedan kom det en brand emellan. I somras slank vi in där på Cecilias möhippa och jag drack en av det godaste drinkarna någonsin.. Juicy Fruit – vaniljvodka, butterscotchsnapps, mynta, citron och passionsfrukt.

Etiketter: , , , , .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: