Hur var julmaten?

På vårat julbord serverades följande rätter:

8 sorters sill: Inlagd sill, senapsgravad strömming, fransk löksill, tomatsill, saffranssill, curry och äppelsill, chili och limesill och drömsill.
3 sorters lax: Limegravad, whiskygravad och kallrökt.
Sillsallad
Rödbetssallad
Ägghalvor med majonnäs, rom, räka och en dillkvist. Sonens favorit!
Rullsylta, kalvsylta och leverpastej.
Julskinka
Revbensspjäll
Janssons frestelse
Prinskorv
Köttbullar
Dopp i grytan
Kokt potatis
Rödkål
Hembakt mjukkaka med två sorters ost.

Till det serverades det julmust samt snaps till de som ville ha det till sillen.

Maten var god och hör och häpna otroligt mättande! 🙂

julmat

Advertisements

3 svar

  1. […] – Midvinter, vintersolståndet 24 – doppare dagen med dopp i gryta 24-26 – Jul, vårt julbord 2007, Julafton 2008, Vårt julbord 2008 31 – Nyårsafton, Nyårsmiddag 2007, Nyårsmiddag […]

  2. […] – Jul, vårt julbord 2007, Julafton 2008, Vårt julbord […]

  3. […] 23- Japans nationaldag, temaki 24 – dopparedagen med dopp i gryta 24-26 – Jul, vårt julbord 2007, Julafton 2008, Vårt julbord 2008 31 – Nyårsafton, Nyårsmiddag 2007, Nyårsmiddag 2008, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: