Salamirullar med kronärtskockspesto

Salamirullar med kronärtskockspesto – enkel antipasto av god salami i skivor fyllda med kronärtskockspesto.

Enkelt och förbannat gott! Servera ett gäng på en tallrik, tillsammans med andra små godsaker eller på en buffé.

Ingredienser
salami, italiensk(!!)
1,5-2 tsk kronärtskockspesto per salamiskiva

Beskrivning
Klicka på kronärtskockspesto på varje salamiskiva. Rulla ihop.

Annons

2 svar

  1. Kronärtskockspesto låter perfekt för mig som älskar skockor, köper du eller mixar du ihop själv?

    • Hej Karin! Jag matbloggar mer sporadiskt nu, så sent svar. Skriver oftare än jag publicerar…Jag har köpt färdig kronärtskockspesto hittills, men att mixa ihop själv kommer jag nog snart att göra. tror dock att jag skulle göra det på färdiginlagd i olja än att först koka skockan själv…men nu blev jag osäker… Roligast att göra helt själv.. Har i alla fall hittat en billig för mig som fortfarande är student, märket Garant på Willys. Om du gör själv, släng en kommentar så kommer jag testa din, då jag tror vi ofta tycker lika smakmässigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: