Texas hamburgare i Kista

Texas Longhorns hamburgare finns nu äntligen i Kista foodcourt.

Efter en utflykt till Kista bestämde vi oss för att äta middag i foodcourten. Till vår stora lycka hittade vi nu Texas hamburgare där…! Våra favoritburgare ute, annars gör vi gärna hamburgare hemma. Kista foodcourt består av runt 15 olika restauranger samlade på samma ställe i Kista centrum. Riktigt bra när man är flera och vill äta olika maträtter. Det har blivit ett par luncher där genom åren och ibland någon middag. Texas är ett välkommet bidrag. Det finns ändå tre hamburgerställen i Kista sedan tidigare – men inte med lika goda hamburgare..!! Inte ens i närheten.

Vi kalasade på deras största hamburgare The Knock out – en härlig kryddig 250-grammare med salsa, bacon, jalapenõs, cheddar och den goda peppardressingen serverad med härliga pommes frites, saltgurka och coleslaw. Mums filibabba med cheddarostsås och Texas egen sås till. Kolla hamburgermenyn!

Texas i Kista foodcourt.

När vi på akademibokhandeln tittade efter en present ville en kokbok följa med hem. Två systrars söta – 170 frestelser från the Cookbook café. Ja – helt späckad av godsaker..! Devils cake lockade Jonas medan de små jordnötsläckerheterna i knäckformar trollband mig. I kokboken finns recept på After-Eight-kakor, mintkakor, kastanjeglass med rommandel, portvinsglass, avocadoglass, pekannötpaj, krämig citronpajpolkagrischeesecake, baklava och mycket mer… Mamma mia – vad gott!

Etiketter: , , , , , , , , .

Annons

2 svar

  1. […] Hamburgare, Texas Kista foodcourt Risotto alla Milanese med bräckt prosciutto Sushi från Sushibar Kirin Stekt […]

  2. […] Hamburgare, Texas Kista food court Risotto alla Milanese med bräckt prosciutto Sushi från Sushibar Kirin Stekt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: