Julavslutning 2008 med tema ”smak”

En gång är ingen gång men två gånger är en tradition! Den 11 december samlas vi i ICA Kvantums Studio för att laga mat tillsammans. Förra året var vi 17 stycken och nu är vi nästan 30… Jätteroligt men också en stor utmaning!

2007 var teamat Italien efter en demokratisk beslutsprocess. 2008 blir temat smak efter en odemokratisk beslutsprocess. Temat är valt med inspiration från restaurangen Restaurangen där man väljer bland olika smaker i en meny som i sin tur resulterar i ett antal små rätter. Mycket gott och mycket trevligt! Temat är också valt för att logistiken ska fungera. Målet är att alla ska kunna vara delaktiga i matlagningen och det kräver en och annan tanke att få det på plats…

Vad ska vi äta? Det blir en varierad meny med många olika smaker. Var är den röda tråden i hur menyn är komponerad? Det enkla svaret är att det inte finns någon annat än att det är smaker som sticker ut åt olika håll. Det är milt och starkt, fräscht och syrligt, sött och salt… En utmaning för smaklökarna!

Till denna meny kommer vi att dricka olika viner som är anpassade efter varje rätts smaker och karaktär.

Etiketter: , , , , , , , .

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: