Panerad fisk har alltid varit en favorit och i det här fallet blev det rödspätta som vi äter alldeles för sällan. Jag valde att enkelpanera den med vetemjöl. Det är ”lagom” till en plattfisk som rödspätta. Till torsk eller annan ”rejälare” fiskar så dubbelpanerar jag som regel.
Den panerade rödspättan serverades
med en ljuvlig örtsås,
kokt delikatesspotatis,
en mycket god palsternackssallad
samt ruccola!
med en ljuvlig örtsås,
kokt delikatesspotatis,
en mycket god palsternackssallad
samt ruccola!
Etiketter: mat, recept, rödspätta, panerad rödspätta, örtsås, palsternacka, palsternackssallad.
Filed under: Fisk, Veckomenyer | Tagged: örtsås, Fisk, fiskrätter, mat, middag, palsternacka, palsternackssallad, panerad rödspätta, Rödspätta, recept |
[…] Om vi skulle göra huvudrätten till middag här hemma är det lite som den panerade rödspättan fast med örter i såsen och då skulle man skumma till såsen, servera råriven pepparrot på samt ångkokt sparris med […]