Veckan inleddes med en underbar middag på restaurang Le Rouge. Där åt jag en sorbé som var i klass med de italienska på Gelateria Italiana. I fredags åt vi en av våra favoriträtter – kalvfrikadeller i tomatsås. Mums filibabba..!! Efter ett besök i the English shop blir det chipstest i helgen. Där hittade vi också whiskyfudge och maltvinägern som vi saknade förra veckan. I helgen gjordes en ny sats granola som tar slut alldeles för snabbt här hemma. Till helgfrukosten blev det färskpressad blodapelsinjuice och det är väl snart slut på blodapelsinsäsongen så dags att passa på för ett sista glas…
Jag ska också lägga på minnet att aldrig köpa Burger Kings Smoky Angus igen. Uhhga – det var något riktigt sött i…!
Middagar
Middag på restaurang Le Rouge
Wienerkorv, potatismos, ångkokt broccoli
Tagliatelle med stekt bacon & lök samt riven parmesan
Tacotubs med klassiska tillbehör, bl.a. tacosås och inlagd jalapeno.
Kalvfrikadeller med orgegano i tomatsås, tagliatelle, ruccolasallad
Revbensspjäll, olika chipssorter från the English shop
Lunch
Hamburgerlunch på Burger King
Etiketter: mat, veckomeny, matförslag, middagsförslag, middagstips, veckomatsedel, matsedel.
Filed under: Veckomenyer | Tagged: mat, matförslag, matsedel, meny, middagsförslag, middagstips, recept, veckomatsedel, veckomeny |
Kommentera