Innan menyn en starter i form av eftermiddagsfika bestående av rabarbersaft och schiaccita med vindruvor samt caffe latte till oss. Och inte att förglömmma, den efterlängtade presentöppningen…
Tidigare önskade maträtter på födelsedagar har varit friterade bläckfiskringar med pressad citron, vitlöksosande champinjonhattar – champinjoner med vitlökssmör i ugn, druvkyckling, panna cotta med rubinsås – en italiensk dessert, hemgjord ananassorbé på färsk ananas med asiatisk ton, spansk tapas i form av rykande heta räkor samt den thailändska soppan Tom Yam Goong.
Tom Yam Goong – räksoppa
***
Huvudrätt
Korma med basmatiris och naan
***
Efterrätt
Brownie med kaffeglasyr
***
Etiketter: mat, recept, meny, middag, trerättersmeny, middagsmeny, menyförslag, födelsedag, födelsedagsmeny
Filed under: Menyer | Tagged: födelsedag, födelsedagsmeny, födelsedagsmiddag, mat, meny, menyförslag, middag, middagsförslag, middagsmeny, middagstips, recept, trerättersmeny, trerättersmiddag |
Kommentera