Ruccolaolja

Vissa saker gör man för smakens skull, andra för utseendets skull. Det här ruccolaoljan är kanske mest för utseendet men den är ändå mycket god!

Ingredienser:

Ruccola                   15 g
Olivolja                     0,5 dl
Salt                           1 nypa
Svartpeppar

Gör så här:

Mixa olivilja, ruccola, salt och lite svartpeppar i ca 1 minut. Ruccolan ska bli mycket finfördelad och färga oljan härligt grön.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Använd som garnering och "pricken över i" smaksättare när du lägger upp fint på tallrikar!

Etiketter: , , , , , , .

Annonser

2 svar

  1. […] med bacon Rosenkål, senapsslungad Rosensocker Rostade mandlar med chili Rostbiff Rubinpäron Ruccolaolja Ruccolapesto Råbiff Räkbuljong Räkor i vitlök och chili Räkor – rykande heta Räksoppa […]

  2. […] garnering:Ärtskott Limeklyftor Ruccolaolja […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: