Ruccolaolja

Vissa saker gör man för smakens skull, andra för utseendets skull. Det här ruccolaoljan är kanske mest för utseendet men den är ändå mycket god!

Ingredienser:

Ruccola                   15 g
Olivolja                     0,5 dl
Salt                           1 nypa
Svartpeppar

Gör så här:

Mixa olivilja, ruccola, salt och lite svartpeppar i ca 1 minut. Ruccolan ska bli mycket finfördelad och färga oljan härligt grön.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Använd som garnering och "pricken över i" smaksättare när du lägger upp fint på tallrikar!

Etiketter: , , , , , , .

2 svar

  1. […] med bacon Rosenkål, senapsslungad Rosensocker Rostade mandlar med chili Rostbiff Rubinpäron Ruccolaolja Ruccolapesto Råbiff Räkbuljong Räkor i vitlök och chili Räkor – rykande heta Räksoppa […]

  2. […] garnering:Ärtskott Limeklyftor Ruccolaolja […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.