Veckomeny vecka 33-34

Middagar
Ugnsstekt ryggbiff med risotto (Kom ihåg! 53 grader – då blev det blodigt och fint)
Skinkinlindade risottoknyten med ruccola
Kall ugnsstekt ryggbiff med potatisgratäng, ugnsstekta körsbärstomater och ruccolasallad
Rostbiff med auberginegratäng
Hamburgare med ciabatta, sallad, tomat, lök, dijonsenap och citronmajonnäs
Kyckling i ugn med rostade grönsaker (morot, palsternacka, vitlök i klyftor, citronklyftor, lök, paprika)
Lamm pasticada med gnocchi och citronmarmelad
Thailändska laxbiffar med ris och wokade grönsaker med teriyakisås
Wallenbergare med potatismos, kokta gröna ärtor och rårörda lingon
Panerade fläskkotletter med färsk pasta, tomatsås och sallad
Wokad biff med purjolök, bambuskott och ostronsås
Helgrillad fläskkarré med potatisklyftor
Stekt strömming med potatismos och skirat smör
Friterad kyckling med ris, sötsur sås och kinakålsallad
Ceasarsallad
Kyckling salsa verde med färsk pasta, sallad

Efterrätt
Pannacotta med kanelbasilika med äppelgarnityr

Lunch
Wienerkorv med bröd

wallenbergare-2 skinkinlindade-risottoknytencitronmarmelad-02

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: